Sabine De Vos
(auteur van Godin van de Wieg, De Andere Wereld, De Blauwe Tempel, Het Omgekeerde Land, Het Verloren Hoofd, 23 Augustus,De Onderwater Vulkane, Kamer 27,...)

 
  LAATST VERSCHENEN BOEK:
Hoge Hakken, uitgeverij Bronzen Huis

WEBSITE:
www.sabinedevos.com
 


Hebt u ooit strips gelezen?

"Zeker! Ik heb denk ik alle Sus en Wiezen gelezen, Jommekes, Kuifjes, Lucky Luke, Asterix, Alex, Langteen en Schommelbuik, Steven Sterk,... Ik heb die allemaal bewaard en door de tweede generatie, mijn zonen, zijn ze ook al helemaal in stukken gelezen. En nu liggen ze klaar voor generatie 3! De kast is ondertussen aangevuld met zo goed als alle Urbanus-strips, Thorgal, The Simpsons, De Kampioenen en sinds een paar jaar wat meer graphic novels zoals de reeks Golden City, Belem en Drakenbloed, om er maar een paar te noemen, door mama steeds meegebracht van de Boekenbeurs en steevast onder de kerstboom elk jaar."

Wat is uw favoriete stripalbum, -stripfragment of -personage en waarom?
"Lucky Luke vond ik als klein meisje best wel cool, en Alex zelfs ronduit knap! Zo zie je maar dat het niet altijd de inhoud is die telt..."

Wat is de laatste strip die u hebt gelezen?
"Er liggen altijd strips op het toilet, ook de enige plek waar ik ze nog lees. Graphic novels kunnen mij erg bekoren, met een grote bewondering voor het tekenwerk, echte kunstwerkjes zitten daartussen...!"

LEES VERDER >