Bibliografie van Frank Cho
• All New X-Men
• Libertair Intermezzo
• Red Sonja - Koningin van de IJswoestenij
LIBERTY MEADOWS 2
Knuffels op Recept


Frank Cho • Don Lawrence Collection
48 p. (SC)
Zon, zand, zee en zever!

Aaaah, de zomer. We hadden onze zonnebril op, het autoraampje naar beneden, en de radio op 11. En onderaan onze rugzak zat de nieuwe Liberty Meadows. We hadden al een grijns tot achter onze oren toen we de parking van het werk opdraaiden en de bewaker ons begroette met de twee duimen omhoog. Blijkbaar houdt de man van onze muziekkeuze. Wanneer we dan uiteindelijk 's middags bij het verorberen van onze zelfgesmeerde boterhammetjes in de schaduw van een boom op het gras zaten, bleek dit album ons zowaar nog vrolijker te maken.

Als een gin-tonic aan de rand van het zwembad, zo verfrissend en aangenaam is Frank Cho's humor. Het hoeft niet altijd zwaar op de hand te zijn, niet al te diep doordacht. De boel gekke dieren van Liberty Meadows slagen er steeds in om ons om de twee bladzijden in een lach te doen schieten. Dat is moeilijker dan je zou denken.

Lijd je aan hypochondrie, zenuwtoevallen of depressies? Sta ons dan toe je 48 bladzijden smoelentrekkerij van topniveau voor te schrijven. Je leeft tenslotte maar één keer.

> WIM DE TROYER — juni 2016