Voyeur - Erotische Kortverhalen uit Playboy 2
KORTVERHALEN
Voyeur - Erotische Kortverhalen uit Playboy 2
KLIK
voor andere strips van
Horacio Altuna
VOYEUR - EROTISCHE KORTVERHAEN UIT PLAYBOY 2
Horacio Altuna
Saga Uitgaven | 120 p. | € 29,95 (HC)
De knappe vrouwen van Altuna
De vrouw van de Amerikaanse president die de lakens deelt met de oppositieleider. Het zou een van de grootste schandalen sinds jaren zijn. Een ondernemer die zijn bedrijfsschulden in natura door zijn vrouw laat afbetalen. Het zal heus wel voorkomen in de echte wereld. De buurman die zijn huisdier gaat zoeken en in de slaapkamer van zijn knappe buurmeisje terechtkomt. Ook dat kan gebeuren. De patiënt die meer oog heeft voor de tandartsassistente dan voor de behandeling zelf. Ja, dat is ook voor ons herkenbaar. De liefde bedrijven op het strand of er getuige van zijn. Ga maar met enkele vrienden de kroeg in na enkele pilsjes in de nachtelijke uren en het onderwerp komt vanzelf ter sprake.

En zo staan er nog veel meer verhalen met niet geheel ondenkbare situaties in deze wederom goed verzorgde, integrale uitgave met verhalen van Horacio Altuna. De verhalen zijn ooit voorgepubliceerd in het mannenblad Playboy.

Als je op zoek bent naar een erotische strip dan zullen de inmiddels twee verschenen delen van Voyeur zeker op je interesse kunnen rekenen, want behalve Rooie Oortjes is het aanbod in dit stripgenre niet zo groot meer.
DAI HEINEN --- november 2018

Lees ook deze vorige besprekingen of raadpleeg ons archief: